5 Easy Facts About درمان درد روده Described
5 Easy Facts About درمان درد روده Described
Blog Article
جدیدترین درمان تبخال تناسلی برای درمان تبخال تناسلی از روشهای دارویی ضدویروس استفاده میشود. آسیکلوویر، والاسیکلوویر و فامسیکلوویر داروهای ضدویروسی هستند که میتوانند بروز تبخالها را کنترل کنند.
این کار را باید به مدت چند روز و هر روز سه تا چهار مرتبه انجام دهید تا تاثیر آن را مشاهده کنید.
درمان خروپف شبانه؛ دلایل خرناس، عوارض آن و روش های درمان مختلف
مصرف چای فلفلی میتواند به کاهش شدت شیوع تبخال لب و دهان کمک کند. همچنین این ماده باعث تسکین درد و التهاب نیز خواهد شد.
شما می توانید از وازلین به عنوان یک پوشش و محافظ برای بهبود تبخال استفاده کنید. پوشاندن محل تبخال با وازلین باعث می شود که میکروب های بیماری زا از موضع حساس دور شوند و نتوانند ایجاد عفونت کنند.
در این مقاله روشهای خانگی درمان تب را مورد بررسی قرار دادیم. شما میتوانید با استفاده از این روشهای راحت تب خود را تا میزان بسیار زیادی کاهش دهید.
برای تهیه روغن سیر لازم است یک حبه سیر تازه در روغن زیتون اصل بپزید رنگ آنها قهوهای شده و بعد از آن باید آنها را فشار دهید تا روغنشان خارج شود.
کاهش فشار خون؛ دلایل و عوارض فشار خون بالا و روش های خانگی درمان
با ماهیت تبخال و درمان آن آشنا شدید. همانطور که دیدید تعداد زیادی روشهای درمانی خانگی برای درمان تبخال وجود دارد که با سادهترین مواد ممکن میتوان به نتیجه رسید. چیزی که مهم است این است که باید درصورت مشاهده تبخال صبور باشید و به روش درمانی خود ایمان داشته باشید.
لازم است در همین ابتدا به شما بگوییم که بهترین زمان برای آغاز روند درمان و به کارگیری درمان های مختلف درست بلافاصله پس از ظاهر شدن و پی بردن به اولین علائم بیماری است!
روغن نارگیل حاوی مقادیری از لوریک اسید است بوده که اثرات درمان تب بالا ضدویروسی و ضدمیکروبی بسیار زیادی دارد.
مردان هم میتوانند به تبخال تناسلی مبتلا شوند و اگر چنین چیزی در آنها دیدهشود، باید به دکتر اورولوژیست مراجعه کنند.
کودکان هم مانند بزرگسالان در خطر هستند. کودکان می توانند ویروس را از افراد بالغ دریافت کرده و علاوه بر مبتلا شدن به بیماری به راحتی آن را منتقل کنند.
پزشکان معمولا در مورد افرادی این داروها را تجویز می کنند که دچار عوارض جدی بیماری تبخال لب شده باشند و یا اینکه بخاطر شرایط خاص خود در معرض مبتلا شدن به بیماری به طور مکرر قرار گرفته باشند.